Ducky Luke – anden som simmade snabbare än sin egen skugga…

Bilden är roterad 180 grader… detta pga att anden själv inte kom med på bild – det var bara själva  reflektionen av anden i vattnet som fastnade på bild! Jag lekte lite med långa slutartider förra helgen… då uppstod detta fenomen med den försvunna anden! Nästan lite magiskt! Har någon en förklaring till varför anden kunde simma snabbare än sin egen reflektion? Einstein, where are you?

9 thoughts on “Ducky Luke – anden som simmade snabbare än sin egen skugga…

 1. Alldeles underbar bild, så fina färger och helt i min smak. Fin blogg, skall lägga den som bok märke och titta in igen. Norge är så vackert land!
  / karita

 2. La godt merke til dette bildet sist jeg besøkte din blogg, og likte det like godt da som nå :) Hodet er perfekt for at man skal skjønne at det er ei and, samtidig som resten er et malerisk vann.

 3. Tror det hänger samman med en väldigt snabb och duktig fotograf!
  En mycket spännande bild blev det iaf med ljuva färgskiftningar och fantasifulla (skugg)former!

  Mvh, Jörgen

 4. En jätteläcker bild, så målerisk och vacker. Men fenomenet som uppstod kan jag inte heller förklara, men en underbar bild blev det ju i alla fall :)

 5. Någon Einstein är jag inte så någon annan får förklara fenomenet. Jag gillar bilden. En impressionistisk skapelse som lämnar mycket till fantasin. En tavla målad i grönt, blått och gult. Läckert! :)

Comments are closed.