6 thoughts on “Sommarlängtan…

 1. Oj här väcker vi sommar känslorna till liv :O)
  Underbara bilder du bjuder på fastnade framför allt för bilden med valmos, helt ljuvlig.

  Ha en bra helg,
  Erik

  • Tack snälla… vallmos är en favoritblomma! Fast jag har kommit på att alla blommor i och för sig är mina favoritblommor! Ha en trevlig helg du med!

  • Ja, men nu är ju faktiskt våren här! Idag hittade jag min första blåsippa!

 2. Båda bilderna med bären visar faktiskt de frukter som bildas när kaprifolen blommat ut… de ser goda ut, men ska visst vara giftiga. Vallmoängar är faktiskt bland det vackraste jag vet. Den finaste vallmoäng jag sett var på Gotland i kvällsljus, med en kritvit häst som ystert galopperade runt. Självklart hade jag ingen kamera med mig då… men precis som med lodjuret jag en gång såg, så finns minnesbilden ändå kvar på min interna, mänskliga hårddisk för evigt!

 3. Oj, oj, oj … här var det sommarlängtan så det förslår. Bild nummer tre uppifrån med vallmoängen är något av det vackraste jag sett. Har försökt klura ut vad det röda är i sista bilden. Är det ett bär av något slag? Är det månne ett rött vinbär det också, precis som i bild två?

Comments are closed.