Väntan…

140708_5629

Mitt liv består för tillfället av väntan…

En väntan på att kunna leva mitt liv som vanligt igen.

Tänk vad underbart det skulle vara att kunna stå vid spisen och laga mat, eller att kunna gå in på ICA Kvantum och storhandla. Tänk vad roligt det skulle vara att kunna börja jobba igen. Jag längtar efter att kunna klippa vår gräsmatta och gå runt med en vattenkanna för att vattna våra blommor. Vad härligt det skulle vara att kunna ta en långpromenad. Ännu härligare vore det att kunna ge mig ut i naturen och fotografera och geocacha. Vad skönt det vore att slippa ligga och sitta med foten uppstaplad under en hög med kuddar. Tänk att kunna duscha som vanligt, utan att sitta på en pall med benet inlindat i plast. Och tänk vad otroligt gott det skulle vara att kunna ta ett glas vin till maten igen. Jag längtar verkligen efter att slippa be om hjälp med de enklaste saker…

Men tills dess är det bara att vänta. Tålmodigt…

5 thoughts on “Väntan…

    • Haha… ja, när man inte ens kan duscha på normalt sätt längtar man efter den vanliga vardgslunken igen.

  1. Jag hoppas att tiden går fort så att din väntan snart är över. Tänk egentligen vad enkla vardagliga sysslor är härliga att utföra ändå.

    • Ja, när man inte kan göra någonting av allt det man brukar längtar man till och med efter att få stå i tvättstugan! ;)

      Inte för att just tvättstugan är så himla kul, utan för att man saknar känslan av att inte vara begränsad i nästan allt.

Comments are closed.