Utställning Natur 2014

Fotomässan_2014

Jag har blivit tillfrågad av ProCenter om jag vill delta i en bildutställning med tema NATUR 2014, som de arrangerar. Självklart svarade jag JA… Utställningen visas först på Stockholms Fotomässa den 21-23 november, men också hos ProCenter själva lite längre fram på året.

Bildutställningen presenteras på följande sätt på Stockholmsmässans hemsida:

I bildutställningen NATUR 2014 visar 48 fotografer varsin Fine Art-utskrift på temat natur. En minst sagt storslagen utställning från smått till stort, från hav till himmel och dessutom, något att betrakta och värna om in i framtiden. Medverkar gör bland andra Anki Hammar, Camilla Noresson, Catarina Kent, Gunilla Falk, Linda Nybom, Monika Klum, Vera Simonsson och Åsa Vading.

NATUR 2014 är den senaste och åttonde utställningen på varierande teman som ProCenter producerat. Alltid med 48 olika fotografer, alltid i format 70×100 och alltid lika uppseendeväckande.

Tidigare bildutställningar har varit Mode 2010, Porträtt 2011, Erotik 2012, Illustration 2012, Street/Dokumentär 2013, Street Photography – Sweden 2014 och Gott & Blandat 2014.

8 thoughts on “Utställning Natur 2014

 1. Vilken snygg bloggmall du har :) Men visst är den jättefin, jag trivs väldigt bra med den.
  Och vad kul att du ska ställa ut bilder!
  Fina gallerier också.
  Ha det så gott!

  • Hahaha… gissa vem som inspirerade mig till bytet? Jag hade faktiskt tänkt besöka dig och tipsa om den snygga layouten jag hittat… :)

   Och du hade rätt… jäklar i min låda vilken tid det tog att fixa de utvalda preview-bilderna till framsidan. Jag har ett år av inlägg kvar att publicera och fixa innan jag är klar! Puh!

 2. Whihhaaaa, så himla fräck hemsida du fått! Jätte, jättesnyggt Åsa!

  Och så hann jag läsa att du kastat gipset, yeees :))

  Önskar dig en kanonvecka!!

  • Tackar Tammy! Bloggen-mallen har jag tjuvat från Ulla… :)

   Och faktiskt – kryckorna är näst intill kastade de också sedan några dagar tillbaka. I alla fall när jag ska gå kortare sträckor går det bra… så jag jublar! :)

   Hoppas du också får en kanonvecka och att ischiasen är väck nu!

 3. Så snygg din nya blogg och samlingsplats för bilder blivit. Nu ska jag lägga in din nya adress bland mina blogglänkar. Kul med utställningen. Jag ska försöka planera in ett besök på fredagen den 21 november. Har lagt in det i kalendern.

  Vi har just kommit hem från en fantastisk resa i Sydafrika. Ett eldorado om man tycker om att fotografera.

  • Jag hoppas att jag också kan komma på fotomässan, foten blir ju bättre för var dag och då borde den klara av lite längre promenerande, som det ju lätt blir i en stor mässhall. Själv blir det nog på lördag eller söndag jag åker dit i sådana fall, jag jobbar på fredagen…

   Åh, sydafrika…igen? Visst har du varit på safari förut? Det vore verkligen en dröm att resa dit… ser fram emot att få titta på alla dina spännande bilder därifrån. Jag vill veta allt om resan! :)

 4. Nu fungerar det fint att kommentera blogginläggen igen, tack :o)

  P.s. huset du tyckte du kände igen i bloggen, ligger i slutet av Bälingemosse d.s.

  /Erik

  • Perfekt! Tack för responsen! :)
   Och ja, jag känner igen huset från mossen… Alldeles intill det fallfärdiga huset, precis i skogskanten mot åkern, såg jag ett lodjur för många år sedan nu. Kvällsljuset bäddade in skogen i brandgula färger och det var verkligen en magisk syn jag aldrig ska glömma…

Comments are closed.