Äventyret…

Jag ska bege mig ut på ett fantastiskt äventyr fram emot våren! Tillsammans med Brutus Östling, Fredrik Granath och 11 andra fotointresserade medpassagerare äntrar vi den 10 juni M/S Origo i Svalbard, för en rundresa i 8 dagar längs Svalbards fjordar och runt i dess örike. Målet är att fota isbjörnar, valrossar, sälar, häckande fåglar och det vackra arktiska islandskapet. Jag är så otroligt förväntansfull inför detta. Detta är min försenade födelsedagspresent till mig själv och en liten hämnd mot min brutna fotled som har sinkat mitt fotograferande hela långa hösten. Är det inte vår snart? Jag kan nästan inte vänta… :)

110701_8402

6 thoughts on “Äventyret…

    • Tack! Ja, det ska verkligen bli spännande på alla sätt! Ser verkligen fram emot äventyret! :)

Comments are closed.