Kråka x 2

111102_7329Dubbelexponeringar är kul… Här lekte jag lite med en kråka som flög förbi… Synd att jag inte ställt in för ännu fler exponeringar…

Jag återvände till platsen där jag fotade mina sista bilder innan fotledsbrottet, dvs till Övre föret i utkanten av Uppsala. Det var gott om gäss, men inte så mycket mer att se. Jo, det var ju en kråka också som flög förbi…

2 thoughts on “Kråka x 2

 1. Fin bild, gillar blå tonen i bilden, å så kråkorna förstås…
  Kul att höra att du är på fötterna igen ordentligt och att du nu kan ta dig ut med kameran.

  Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

  /Erik

  • Tack Erik! Hmm… min nya blogg funkar inte alls… får inga meddelanden hem till mig om att någon tittat förbi…

   Foten är tyvärr inte helt ok än… så det blir inga längre utflykter. Skruvarna trycker och skaver mot skorna och minsta lilla snedsteg skär som knivar i leden… Hoppas sååå på att det blir bättre snart!

   God Jul i efterskott och Gott Nytt År!

Comments are closed.