Måne över Bälinge mossar

Vilka härliga dagar det har varit under julledigheten… kallt och vackert!  Bara det att få se solen igen har ju varit underbart! Jag har nu kommit i gång med att fota lite grann igen. Bara så smått och oftast är det bilen som tar mig ut i naturen. I går var vi ute vid Bälinge mossar med förhoppning att stöta på hjortarna igen… med de var kloka nog att befinna sig i den värmande skogen istället för att vara ute på fälten. Synd för mig dock! Så jag lekte lite med mitt nya nöje att fota med hjälp av dubbelexponeringar istället. Här var det månen som fick sig en omgång med den tekniken. Jag zoomade in den rejält i första exponeringen och försökte sedan lägga den andra exponeringen av träden på ett lämpligt ställe. Så här blev resultatet!

141227_7905

Foten är tyvärr fortfarande rätt besvärlig… det finns inga skor jag kan ha utan att det trycker och skaver på skruvhuvudena, som liggs strax under huden på fotknölarna. Minsta lilla ojämnhet på marken hugger också till rejält i leden… Så jag går sakta och koncentrerat när jag är ute och går.  Åh, jag längtar verkligen efter att bli helt bra i foten igen. Men det är ju inte säkert att det någonsin blir så har jag läst mig till på nätet. Men man kan ju alltid hoppas!

4 thoughts on “Måne över Bälinge mossar

  1. Vilken stämningsfull, lite mystisk bild, gillar den skarpt!

    Alltid lika trevligt att besöka din blogg, Åsa :)

    Önskar dig en fortsatt trevlig helg, eller vecka får man kanske säga nu :)

    • Tack det samma Tammy! Kul att någon hittar hit ibland… jag uppdaterar ju knappast alls numera! :)

Comments are closed.