Med blicken mot 2015

 

I går var det en magisk eftermiddag i runt Uppsala, med en helt fantastisk solnedgång. Det var underbart att få vara ute vid Hammarskog med kameran då! Det var länge sedan jag fotade så mycket… Alldeles vid parkeringen fanns ett äppelträd med massor av godis till alla fåglars glädje. Där stannade jag och fotograferade både länge och väl, allt medan himlen färgades allt starkare, för att slutligen brinna i osannolika röda toner.

Jag hoppas att kommande år kommer att gå mer i fotografins tecken än vad 2014 har gjort.  Jag hoppas också att olyckan har blivit en rejäl spark i rumpan på mig, så att jag verkligen ta tag i alla de saker jag brinner för att göra. För vem vet… en dag kan det plötsligt vara för sent.

Gott Nytt År till alla och envar. Glöm inte att fånga dagen!

141230_8330

 

 

 

 

 

 

 

 

 

141230_8307

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

141230_8342

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Med blicken mot 2015

  • Tack det samma Cecilia! Trevligt att du tittade förbi! Foten är OK, men inte helt bra. Varje steg känns, men det funkar hyfsat ändå. Längtar efter att jag kan operera ut alla skruvar och plattan!

 1. God fortsättning!
  Fina bilder från Hammarskog, det var längesedan. Har inte varit där sedan bad säsongen. Gillar bilden på koltrasten.

  /Erik

  • Tack det samma! Det var första gången på länge för mig med… Det är fint där ute, men förstås mysigast när det är varmare!

 2. Magiska bilder på en magisk himmel och på en av mina favoritfåglar, koltrasten. Hoppas att 2015 har börjat bra och att det kommer att bli ett härligt år. Hoppas ni kommer att trivas i nya huset med trädgården och att den kommer att innehålla många fina fotomotiv. Jag ser fram mot ett nytt bloggår med många härliga bilder från dig.

  /Anita

  • Hej! Det var länge sedan! Hoppas verkligen på 2015… och att det blir ett härligt fotoår. Längtar till våren och att få sätta tänderna i trädgårdsplaneringen! :)

Comments are closed.