INFO

JAG HAR FOTOGRAFERAT sedan sommaren 2004, då jag fick min första digitalkamera i gåva. Sedan dess har fotointresset vuxit med stormsteg och jag är nu inne på min fjärde kamera. Fotograferandet har gått i vågor under dessa år, mycket beroende på yttre omständigheter. Men en sak är säkert – jag kommer aldrig att tröttna på denna givande sysselsättning!

NATURFOTOGRAFERNA/N – Våren 2014 blev jag till min stora glädje invald i den anrika föreningen Naturfotograferna/N – där kvalitet, ärlighet och omsorg om djur & natur står i fokus. Mitt medlemsskap ser jag som ett ställningstagande från min sida gällande att visa hänsyn i naturen under mitt fotograferande – att aldrig skada, störa eller förstöra. Men det är också ett ställningstagande när det gäller ärlighet i hur bilderna tillkommit.

I ÖVRIGT ARBETAR jag som originalare och prepressoperatör på ett tryckeri i Uppsala. Är du intresserad av mina naturbilder eller vill komma i kontakt med mig av någon annan anledning? Använd gärna formuläret nedan!

KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande